Tillverkning och läggning av asfaltblandningar

Nordecon har jobbat med asfaltbeläggningar sedan år 1990, egna asfaltblandningar började produceras 1999.

Idag tillverkar Nordecon asfaltblandningar med hjälp av två mobila anläggningar, över hela Estland. Ingenjörsbyrån Vahter & Hendrikson har tilldelat Nordecon ett produktionscertifikat för tillverkning av AC- och SMA-blandningar, som intygar att produktionen på Nordecons produktionsanläggningar sker i enlighet med harmoniserade standarder.

Produktionsenheten får stödtjänster av två stycken mobila laboratorier nära anläggningar som testar kontinuerligt kvaliteten på producerade blandningar. Den kontinuerliga kvalitetskontrollen ger produktionen värdefull återkoppling som gör det möjligt att snabbt ändra receptet för blandningen eller justera produktionsförloppet.

Företaget har tre arbetsteam för läggning av asfalt, där de flesta anställda har över 10 års erfarenhet i området. Vid läggning används modern teknik som får kontinuerlig service för att kunna garantera avbrottsfria arbetsflöden och bästa möjliga kvalitet. Vår personal genomgår årligen nya fortbildningar för att kunna hantera vår innovativa maskinpark och ha en fullgod kompetens i området.

Nordecons asfaltbeläggningar har vunnit ett flertal årspriser för Estlands jämnaste vägbeläggning. Nordecon är medlem i estniska Asfaltförbundet.

Närmare information:

Försäljning av asfaltblandning
Vi hjälper Dig gärna att välja en asfaltblandning med de lämpligaste kvalitetsegenskaperna för Ditt objekt eller lämnar en offert på önskad blandning.

Närmare information och prisförfrågningar: