Dotterbolag

Kaspar Kaldjärv, styrelseordförande för Tariston AS

Kaspar Kaldjärv kom till koncernen 2004. Han har arbetat som platschef, jurist och chef för vägunderhålls- och teknikdivisionen samt senare som direktör för samma område. Kaspar har varit medlem i förvaltningsråden för Järva Teed AS, Hiiu Teed OÜ och Kaurits OÜ och samordnat verksamheten av dessa företag inom koncernen. Kaspar har varit styrelseordförande för Tariston sedan den 1 januari 2017. Kaspar är även med i förvaltningsrådet för Taristons intressebolag Pigipada OÜ . Han har högre utbildning i rättsvetenskap från Nord-universitetet sedan 2005 och 2007 blev han magister i samhällsvetenskap.

 

Priit Luman, styrelseledamot för Nordecon AS och SweNCN OÜ

Priit Luman har arbetat i koncernen sedan 2006. Han har haft olika befattningar inom ledning av byggarbeten och varit direktör för husbyggnadsdivisionen. Sedan den 1 maj 2017 är Priit Luman styrelseledamot för Nordecon och ansvarar för verksamheten på utländska marknader. Priit har studerat industri- och samhällsbyggnad vid Tallinns tekniska universitet och 2010 avlade han magisterexamen i teknikvetenskap cum laude. Sedan 2017 håller Priit på med vidareutbildning på EMBA-programmet vid Aalto-universitetet. Priit är certifierad av Estlands byggingenjörsförbund som diplomerad byggingenjör, nivå V.

Peep Sakk

Peep Sakk, chef för Eston Ehitus AS

Peep Sakk har arbetat på Eston Ehitus AS sedan 1993. Han är chef för företaget sedan 2010. Han har tidigare arbetat som förman på Pärnu KEK och Renet AS. Peep avlade examen i industriell och samhällsbyggnad vid Tallinns polytekniska institut (Tallinns tekniska universitet) år 1985. Peep är certifierad av Estlands byggingenjörsförbund som diplomerad byggingenjör, nivå V.

Janek Uibo

Janek Uibo, styrelseledamot för Kaurits OÜ

Janek Uibo började på Kaurits år 2006 som projektledare. Sedan 2008 är han styrelseledamot för Kaurits OÜ. Han har tidigare erfarenhet från Infraehitus OÜ och Hard Restauraator OÜ. Janek har studerat byggteknik vid Tallinns tekniska universitet.

Mait Rõõmusaar

Mait Rõõmusaar, styrelseordförande för Nordecon Betoon OÜ

Mait Rõõmusaar har varit styrelseledamot för Nordecon Betoon OÜ och byggdirektör sedan 2000. 1996–2000 arbetade han som projektledare på Via Pont AS. Mait avlade examen i vägteknik vid Tallinns tekniska universitet år 1995.